Haberler

  • Haberler: 18.12.2021
  • Sayı: 2455

“Aşk Olsun” fotoğraf sergisi Büyükçekmece Belediyesinin Hz. Mevlâna’yı anma etkinlikleri kapsamında Kurşunlu Han Kervan Sarayı’nda açıldı. Sergiye Sille Sanat Sarayı üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Sergide Reha Bilir’in “Tek Nefeste Aşk”, “Hiç”, “Sonsuzluk” ve “Sır” konulu projelerinden seçilen 100 fotoğraf yer aldı.

 Büyükçekmece Belediye Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu ve Reha Bilir’in konuşmasıyla yapılan açılış töreninden sonra programa semâ gösterisi ile devam edildi.

 Semâ gösterisinden sonra ressam Ekber Yeşilyurt’un moderatörlüğünü yaptığı Reha Bilir söyleşisi gerçekleşti. Söyleşi bitiminde Büyükçekmece Belediye Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir'e plaket takdim ederek teşekkür etti. 

 Sille Sanat Sarayı yöneticisi Reha Bilir de serginin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Büyükçekmece Fotoğraf Derneği Başkanı Hürriyet Akın’a, Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu’na ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e günün anlamını taşıyan semâzen heykelciğinden oluşan teşekkür plaketi verdi.