Haberler

  • Haberler: 28.08.2019
  • Sayı: 4850

SİLLE SANAT SARAYI

YURDAGÜL ÖZSAVAŞÇI KUPASI 2019

SONUÇLANDI

 2016 yılında aramızdan ayrılan Sille Sanat Sarayı onursal üyesi Yurdagül Özsavaşçı anısına “Seri Fotoğraf” ve “Video” kategorilerinde düzenlediğimiz etkinliğe bu yıl 31 üyemiz katıldı. Jüri üyelerimiz Osman Önder, Burak Şenbak ve Mustafa Eser’in yaptığı değerlendirme sonucunda 2019 yılı Yurdagül Özsavaşçı Kupasını kazanan üyelerimiz belirlenmiş oldu.

 Seri fotoğraf kategorisinde;

 Üyelerimizin en az 5, en çok 10 fotoğrafla oluşturdukları proje çalışmaları ile katıldıkları kategoriye bu yıl 31 kişi katıldı.

Neşe Arı “Özgür Ruhlar”, Fatma Gök Salt “Seyyah”, Masis Üşenmez ise “Kırkpınar Halleri” isimli projeleri ile SSS Yurdagül Özsavaşçı Kupasını almaya hak kazandılar.

 Video Kategorisinde;

 Video kategorisinde üyelerimizden fotografik bakış açıları ile üretilmiş, konu bütünlüğü içeren, en az 1 dakika ve en çok 3 dakika süreye sahip video çalışmaları ile katılmaları istendi.

 Jüri üyelerimiz tarafından yapılan değerlendirmede, gönderilen videolar içinde şartnamede belirtildiği gibi fotografik bakış açıları ile üretilmiş ve konu bütünlüğü içeren proje kapsamlı çalışma bulunamadığından bu yıl kupa verilmemesine karar verilmiştir.

 Jüri üyelerimize ve katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

SERİ FOTOĞRAF KATEGORİSİNDE BAŞARILI BULUNAN ÇALIŞMALAR

FATMA GÖK SALT 

 

MASİS ÜŞENMEZ - KIRKPINAR

 

NEŞE ARI - ÖZGÜR RUHLAR

 

2018 YILINDA SİLLE SANAT SARAYI YURDAGÜL ÖZSAVAŞÇI KUPASI KAZANAN ÜYELERİMİZ;

SERİ FOTOĞRAF KATEGORİSİNDE

1 - MİNE EVREN ERTUĞRUL 2 - ÖZLEM GÜN BİNGÖL 3 - SEYİT KONYALI

VİDEO KATEGORİSİNDE

1 - AKIN ACAR 2 - TUNCAY ÖZDAL 3 - YÜKSEL AÇIKGÖZ