Haberler

  • Haberler: 16.03.2018
  • Sayı: 5127

SARAYIN SULTANLARINDAN ANLAMLI SERGİ

SİLLE SANAT SARAYI KADIN ÜYELERİNİN "ATATÜRK" KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ

ALANYA KIZIL KULE'DE AÇILDI

 Alanya Kent Konseyi ve Alanya Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve Sille Sanat Sarayı kadın üyelerinin fotoğraflarından oluşan "Atatürk" konulu fotoğraf sergisi Alanya Kızıl Kule'de açıldı. Çanakkale Savaşlarının 103. yıl dönümü anısına düzenlenen serginin açılışını Alanya Kent Konseyi Başkanı Sayın Nurhan Özcan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ali Yenialp, Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Durdu, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Er, STK temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda fotoğraf sever katıldı.

 Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ali Yenialp yaptığı konuşmada "Karanlıkları sanat ile aydınlatacağız. Sille Sanat Sarayı da bu aydınlatmada öncüdür. Sayın Reha Bilir'e destekleri için teşekkür ederiz." dedi.

 Sille Sanat Sarayı kadın üyelerini temsil ederek sergi açılışına katılan Gülay Erkan, Ayşe Eren ve Fatma Gökmen de Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan'a ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e semazen heykelciği hediye ettiler.

 Tüm Sille Sanat Sarayı üyeleri adına organizasyona katkılarından dolayı Alanya üyelerimiz Cafer Gürsel Yaman'a ve Fatih Kısa'ya teşekkür ederiz.