Haberler

  • Haberler: 28.12.2019
  • Sayı: 3904

2020 YILI ÜYELER ARASI FOTOĞRAF YARIŞMALARI İÇİN KONULAR VE KOŞULLAR:

SON KATILIM / CLOSING DATE

KONU / SUBJECT

SEÇİCİ / JUDGE

28.02.2020

KAR - SNOW

SANDRA ZAGOLİN – İTALYA / ITALY

30.04.2020

MAHALLEMDEN ANILAR –

MEMORIES OF MY SUBURB

MARİANNE CATZARAS – YUNANİSTAN / GREECE

30.06.2020

SOYUT - ABSTRACT

GEORGE MAHER – MISIR / EGYPT

31.08.2020

FESTİVAL - FESTIVAL

SUDIP ROYCHPUDHURY – HİNDİSTAN / INDIA

31.10.2020

SERBEST (MONOKROM) –

OPEN (MONOCHROM)

VLADİMİR JOVANOVSKİ – MAKEDONA / MACEDONIA

31.12.2020

YENİ YIL – NEW YEAR

NEVZAT ÇAKIR – TÜRKİYE / TURKEY

Not: Geçmiş yıllardaki yarışmalarda ödül almış fotoğraflar SSS üyeler arası yarışmalara katılamaz.

a. Yarışmaya katılım ücretsizdir.

b. Her bir katılımcı her yarışma için en fazla 4 (dört) eser ile katılabilir. Her eser tek tek değerlendirilir. Aynı fotoğraf veya aynı fotoğrafın renkli ve/veya siyah-beyaz versiyonları gönderilemez.

c. Yarışmacının, kaynak görüntüler kendisine ait olmak kaydıyla işlerine uygulayacağı müdahalelerin sınırı yoktur.

e. Yarısmalara sadece http://yarisma.sillesanat.com/ adresinden sunulan eserler kabul edilecektir. Baskı, CD/DVD veya mail (e-posta) ile katılım kabul edilmeyecektir.

f. Yarışmalara gönderilecek fotoğraflar jpg/JPEG formatında, (en yüksek sıkıştırılmış kalite) 300 dpi çözünürlükte büyük boy baskıya elverecek şekilde, uzun kenarı en az 1980 ve 4 Mb'den büyük olmayacak boyutta internet adresine yüklenecektir. Gönderilen fotoğraflar hangi isimde yüklenirse yüklensin, sistem tarafından otomatik olarak bir kod numarasına sahip olur ve bu numaralar ile jüri değerlendirmesine girer. Jüri hiçbir şekilde eserin veya katılımcının adını göremez.

g. Katılımcı, yarışmalara gönderdiği eserin tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder.

h. Yarışmalara gönderdiği fotoğraf üzerinde, eser kendisine ait olmadığı halde kendisininmiş gibi göstermeye ve değerlendirme kurulunu yanıltmaya yönelik her türlü müdahale ve değişikliği yapan katılımcı kural ihlali yapmış sayılır.

i. Ödül ve sergileme alan fotoğraflar Sille Sanat Sarayı arşivinde saklanacaktır. Bu fotoğraflar sahiplerinin isimleri belirtilmek kaydı ile Sille Sanat Sarayı tarafından haber, reklam amaçlı ve sosyal sorumluluk projelerinde kullanılabilecek ve ayrıca bir telif ücreti ödenmeyecektir (Fotoğraflarla kolaj vb grafiksel çalışmalarda isim kullanılamamaktadır).

 Her yarışma için birincilik ödülü olarak SSS ALTIN MADALYA, ikincilik ve üçüncülük ödülü olarak bir kitap verilecektir. Ayrıca mansiyon ödülü olarak dört fotoğrafa sertifika verilecektir.

 2020 yılında her yarışma için birincilik ödülü 5 puan, ikincilik ödülü 4 puan, üçüncülük ödülü 3 puan, mansiyon ve seçicinin değer görebileceği jüri özel ödülü ikişer puan, sergilemeler birer puan olarak değerlendirilecek.

 Yılsonu birinciliğinin ödülü geçmiş yıllarda olduğu gibi yine kazanan üyemizin fotoğraflarından oluşan fotoğraf kitabı olacak.

 Şimdiden katılacak olan tüm üyelerimize başarılar dileriz.

 Yarışmalara katılmak için;

 http://yarisma.sillesanat.com/

Not: Geçmiş yıllarda yılsonu birincisi olarak kitabı basılan üyelerimizin tekrar birinci olması durumunda puanlama sıralamasında bir sonraki sırada yer alan üyemizin kitabı hazırlanır.