Haberler

  • Haberler: 31.05.2024
  • Sayı: 516

 

 

 

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından düzenlenen "TİGEM'de Yaşam" konulu 3. fotoğraf yarışmasının başvuruları sona erdi. TİGEM çalışanlarının katılım gösterdiği yarışmada, birbirinden başarılı fotoğraflar değerlendirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Bülent Çolakoğlu, fotoğraf sanatçıları Cengizhan Emre ve Reha Bilir , Ziraat Bankası Şube Yöneticisi kemal Gül ile TİGEM Genel Müdürü Dr. Hasan Gezginç'den oluşan jüri ekibi Ankara'da Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü binasında bir araya geldi. Jüri üyeleri, yarışmaya katılan fotoğrafları tek tek inceleyerek, zorlu bir değerlendirme süreci geçirdi.

Değerlendirme sonucunda, ödül kazanan ve sergilenmek üzere seçilen fotoğraflar belirlendi. TİGEM Genel Müdürü Dr.Hasan Gezginç; "TİGEM'de Yaşam 2024" konulu fotoğrafların, tarım sektörünün zenginliklerini ve tarımsal üretimin insan hayatındaki önemini vurgulayan güçlü görseller olduğunu ifade ederek bu yarışmaya katılım sağlayan TİGEM ailesinin her bir ferdine teşekkür etti.

Yakın zaman içerisinde sonuçların duyurulacağı yarışmada ödül almaya layık görülenler için verilecek para ödülleri şu şekildedir:

Birincilik Ödülü                                  :           25 Bin TL

İkincilik Ödülü                                    :           20 Bin TL

Üçüncülük Ödülü                               :           15 Bin TL

Ziraat Özel Ödülü                               :           12 Bin 500 TL

Jüri Özel Ödülü 1                                :           7 Bin 500 TL

Jüri Özel Ödülü 2                                :           7 Bin 500 TL