Haberler

  • Haberler: 5.10.2014
  • Sayı: 5190

 Sille Sanat Sarayı'nda yeni bir dönem daha başlıyor:

SİLLE SANAT SARAYI KUPASI

 Bilindiği gibi üç yıldır üyelerimiz arasında her iki ayda bir fotoğraf yarışması düzenlenmekte ve bu yarışmaların seçiciliği de fotoğrafta deneyimli kişiler tarafından yapılmaktadır. Üyeler arası yarışmalarımızın her birinde birincilik ödülünü kazanan üyemiz 4 puan, ikincilik ödülü kazanan üyemiz 3 puan, üçüncülük ödülü kazanan üyemiz 2 puan, fotoğrafları sergilemeye seçilen üyelerimiz de 1'er puan kazanmaktadır. Yıl sonunda en çok puan toplayan üyemiz de o yılın büyük ödülünü kazanmaktadır. 2012 yılının ödülünü Erkan KALENDERLİ, 2013 yılının ödülünü ise Seyit KONYALI kazandı.

 Sille Sanat Sarayı Kupası, SSS üyeleri arası yapılan yarışmalarda elde edilen puanlar sonucu kazanılır.

 Üyelerimizin Sille Sanat Sarayı Kupasını kazanabilmesi için üyeler arası yapılan yarışmalarda elde ettikleri toplam puanla yıl sonunda  ilk üç sırada yer alması gerekmektedir. Üç yıl üst üste ilk üç sırada yer alan SSS üyesi Sille Sanat Sarayı Kupası'nı almaya hak kazanır.

 Sille Sanat Sarayı Kupası'nı kazanan üye, üyeler arası yarışmalara yeniden katılamaz.

 Sille Sanat Sarayı Kupasını kazanan kişinin üyeliği "Onursal Üye" olarak devam eder ve siyah rozet almaya hak kazanır.

 Bir kereye mahsus olmak üzere 2012 ve 2013 yıllarında ilk üç sırada yer alan üyelerimiz 2015 yılında yarışmalara katılımlara devam ederek elde edecekleri sonuçlara göre Sille Sanat Sarayı Kupası'nı almaya hak kazanabilirler.