Haberler

  • Haberler: 26.02.2017
  • Sayı: 5152

SARAYIN SULTANLARI BULUŞUYOR

 

 Sille Sanat Sarayı'nda artık bir gelenek haline gelen "Sarayın Sultanları Buluşuyor" bu yıl 25-26 Mart 2017 günlerinde Konya'da yapılacak.  Etkinliğe Sille Sanat Sarayı bünyesinde bulunan 76 kadın üyenin dışında fotoğraf sanatına gönül vermiş tüm fotoğraf dostlarının da katılımı bekleniyor.

 FESTİVAL PROGRAMI

25 MART 2017

08:00 Konya'dan Zıvarık köyüne hareket

Gün boyu köyde fotoğraf çekimi (Bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış, otantik yapıya sahip yöresel evler ve sıcakkanlı halkı bizi bekliyor.)

Kadın üyelerimiz arasında Zıvarık Köyünde çektikleri fotoğraflarla katılabilecekleri bir yarışma düzenlenecektir.

17:00 Zıvarık'tan Konya'ya hareket.

19:00 Akşam yemeği

21:00 Eğlence zamanı

 

26 MART 2017

08:00 – 09:00 Zıvarık Köyünde çekilen fotoğrafların yarışma için teslimi

09:00 - 14:00 Sille'de fotoğraf çekimi, Sille Sanat Sarayı'nda Şili Fotoğraf Federasyonu'nun sergi açılışı ( Bu sırada değerli jüri üyelerimiz Prof. Dr. Güler ERTAN, Gül EZEN ve Gülnaz ÇOLAK kadın üyelerimiz arasında düzenlediğimiz fotomaraton yarışmasının değerlendirmesinde olacaklar.)

14:00 - 16:00 Ödül töreni, Jüri üyelerimizin sunumları ve "Adam Gibi" sunumu

16:00 -... Veda Zamanı

 

* Gerekli görüldüğü durumlarda etkinlik saatlerinde değişiklik yapılabilir.

 

Önemli Notlar:

1. Etkinlik Konya Polisevi’nde olacaktır. Konaklama rezervasyonları için 5 Mart 2017 gününe kadar sillesanat@yahoo.com adresine bilgi veriniz. Cumartesi sabah çıkışımız erken olacağı için cuma akşamından gelmeniz önerilir.

2. "Adam Gibi" sunumumuzu oluşturmak üzere kadın üyelerimizin içinde erkek olan bir adet fotoğrafını 20x30 cm, 300 dpi çözünürlükte sillesanat@yahoo.com adresine 5 Mart 2017 Pazar gününe kadar göndermelerini rica ediyoruz.

3. Güzel bir hobi bizi bir araya getirmişken, mutlu anlar yaşatırken biz de birilerini mutlu etmeyi isteriz. Katılımcılardan etkinliğe gelirken yanlarında kullanılmış ya da yeni olabilir en az 3-4 tane çocuk kitabı getirmeleri rica edilir. Bu kitapların bir bölümü fotoğrafını çektiğimiz çocuklara, bir bölümü de başka bir köy okuluna hediye edilecektir. (15 Temmuz olayından sonra yasaklanan yayınevlerine dikkat etmeniz rica edilir.)

4. Ulaşım için katılımcı sayısına göre araç kiralanacaktır.

5. Cumartesi akşamı eğlence için mekan ve fiyat, katılımcı sayısının ardından belli olacaktır.

6. Adı her ne kadar "Sarayın Sultanları Buluşuyor" olsa da etkinliğimiz elbette tüm üyelerimize ve fotoğraf dostlarına açıktır. Fotomaratona ve karma fotoğraf sunumuna fotoğraf verme hakkı sadece kadın üyelerimize ait olacaktır.