Haberler

  • Haberler: 24.04.2021
  • Sayı: 2176

 

 

 

FIAP'ın düzenlediği "The World in 2020" uluslararası fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı. Ödül töreni programına 45 ülkeden 158 kişi katıldı. 

 FIAP Photo Academy çevrimiçi etkinlikler sorumlusu Paul Stanley'in açılış konuşmasından sonra FIAP Başkanı Riccardo Busi konuşma yaptı. Daha sonra FIAP yarışma patronajları sorumlusu Romain Nero, yarışmada ödül alan fotoğrafları ve ödül sahiplerini açıkladı.

 İlk olarak Lüksemburg Fotoğraf Federasyonu ödüllerinin sahipleri açıklandı. Bu bölümde Türkiye'den İsa Cida "Tabut" isimli fotoğrafı ile Lüksemburg Fotoğraf Federasyonu Bronz Madalyanın sahibi oldu.

 Son olarak FIAP ödülerinin kazananları açıklandı. Bu bölümde de Sille Sanat Sarayı üyeleri Sultan Ahmed Niloy (Bangladeş) ve Mehmet Baysan (Türkiye) FIAP Mansiyon ödülü kazandılar.

 Yarışmanın en önemli ödülü olan "En İyi Katılımcı Ödülü" ise Sille Sanat Sarayı üyesi Ergün Karadağ'ın oldu. Ergün Karadağ bu ödülü kazanarak hem ülkemiz adına hem de topluluğumuz adına önemli bir başarıya imza atmış oldu.

 FIAP'ın düzenlediği yarışmada ödül alan üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ergün Karadağ - Türkiye

 

Sultan Ahmed Niloy - Bangladeş

Mehmet Baysan - Türkiye