Haberler

  • Haberler: 24.08.2024
  • Sayı: 481

 

 

Sille Sanat Sarayı, Bangladeşli başarılı fotoğraf sanatçısı Rashid Un Nabi’yi konuk etti. Fotoğrafçılık dünyasında tanınmış bir isim olan Rashid Un Nabi, "Dünya ve İnsanlar" başlıklı fotoğraf sunumunu Sille Sanat Sarayı üyeleriyle paylaştı.

Program, Sille Sanat Sarayı'nın kurucusu Reha Bilir'in, Rashid Un Nabi'ye geçen yıl kazandığı Yurdagül Özsavaşçı Kupası'nı takdim etmesiyle başladı.

Sunum sırasında, Rashid Un Nabi’nin dünya genelinde çektiği etkileyici fotoğraflar izleyicilere sunuldu. Sanatçı, sunumu sonrasında fotoğraflarının ardındaki hikayeleri ve fotoğrafçılığa olan tutkusunu anlatarak izleyicilere ilham verdi.

Programın sonunda, Reha Bilir tarafından Rashid Un Nabi’ye Sille Sanat Sarayı anı madalyası takdim edildi. Rashid Un Nabi, Sille Sanat Sarayı'nda fotoğraflarını paylaşmanın uzun zamandır hayali olduğunu belirterek, bu hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu dile getirdi.

Etkinlik, katılımcılardan büyük beğeni toplarken, Sille Sanat Sarayı’nın uluslararası alanda tanınmış fotoğrafçılarla bir araya gelmeye devam ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.