Haberler

  • Haberler: 19.08.2022
  • Sayı: 2143

5. SİLLE SANAT SARAYI YURDAGÜL ÖZSAVAŞÇI KUPASI – 2022 SONUÇLARI 

2016 yılında aramızdan ayrılan Sille Sanat Sarayı onursal üyesi Yurdagül Özsavaşçı anısına “Seri Fotoğraf” ve “Video” kategorilerinde beşinci kez düzenlediğimiz etkinliğe bu yıl 20 üyemiz katıldı.

  Jüri üyelerimiz Serkan Turaç, Burak Şenbak ve Mustafa Eser’in yaptığı değerlendirme sonucunda 2022 yılı Yurdagül Özsavaşçı Kupasını kazanan üyelerimiz belirlenmiş oldu.

 Seri fotoğraf kategorisi;

 Bir öyküyü fotoğrafları ile anlatmalarını istediğimiz “Seri Fotoğraf” kategorisine üyelerimiz en az 5, en çok 10 fotoğrafla oluşturdukları proje çalışmaları ile katılabiliyorlar.

 2022 yılı seri fotoğraf kategorisinde İtalya'dan Cristina Garzone "Singing Wells”, Adana'dan Serap Deniz ve Antalya'dan Pelin Şahin "İmece" isimli projeleri ile 5. SSS Yurdagül Özsavaşçı Kupasını almaya hak kazandılar.

 Video Kategorisi;

 Video kategorisinde üyelerimizden fotografik bakış açıları ile üretilmiş, konu bütünlüğü içeren, en az 1 dakika ve en çok 3 dakika süreye sahip video çalışmaları ile katılmaları istendi.

 Jüri üyelerimiz tarafından yapılan değerlendirmede, Özgür Seçmen "İki Teker", Kadir İstifçi ise "Dinle Neyden" isimli videoları ile2022 yılının Sille Sanat Sarayı Yurdagül Özsavaşçı Kupasını almaya hak kazandılar.

 Jüri üyelerimize ve katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

VİDEO KATEGORİSİNDE BAŞARILI BULUNAN ÇALIŞMA

İKİ TEKER - ÖZGÜR SEÇMEN

 

DİNLE NEYDEN - KADİR İSTİFÇİ

 

SERİ FOTOĞRAF KATEGORİSİNDE BAŞARILI BULUNAN ÇALIŞMALAR

SERAP DENİZ

CRISTINA GARZONE

"SINGING WELLS"

PELİN ŞAHİN

"İMECE"